Kako prepoznati simptome uroka?

simptomi uroka

Ko govorimo o urokih, pravzaprav mislimo na zlobno oko. Zlobno oko se dobesedno tiče ljudskega pogleda prepolnega sovraštva in zavisti. Ne glede ali se oseba zaveda svojega zlobnega pogleda, ona z njim osebi, ki ji je pogled namenjen, priziva nesrečo. Nekateri učenjaki, še posebej v islamu, verjamejo, da lahko urok pride tudi od dobrih ljudi. On najpogosteje nastane, ko si oseba zaželi, da bi imela nekaj kar ima nekdo drug. Čeprav ta oseba ne želi, da druga oseba strada, se kljub temu to lahko zgodi. Ta vrsta uroka ni tako nevarna kot prva ali tretja vrsta. Tretja vrsta se imenuje smrtonosni urok. Pri smrtonosnem uroku se opravi obred, s katerim se nekomu nanese nesreča.

Kako prepoznati urok?

Človek najpogosteje fizično ali duševno zboli, zdravniki pa ne morejo ugotoviti vzrok bolezni ter tako niti primerno zdravilo. Pojavlja se mrtvilo, lenost, pretirano potenje, nenadno in hitro bitje srca, pogosto jokanje brez razloga, nespečnost, težave pri hoji, oziroma nemožnost dolgo stati na nogah, čeprav se oseba zelo trudi, sanje v katerih oseba vidi, da nekdo ali več njih nenehno stremi v njo (tu gre najpogosteje za osebo, ki jo je urekla), pogosto sanjanje, da vas preganjajo divje živali, kot so kača, škorpijon, volk, mačka. Lahko bi še naštevali, vendar so to najpogostejši simptomi.

Kako se znebiti uroka? Obstaja veliko načinov, da se znebite uroka. Eden od najboljših načinov je, da imate v bližini mačko. Mačka vpija negativno energijo. Kot hišni ljubljenček je zelo privržena lastniku in mu vedno pošilja dobre vibracije in polno ljubezni. Za zaščito pred uroki je najbolje imeti črno mačko.

Od kristalov je najboljši oniks. Oniks je črne barve in tako kot mačka vpija vso negativnost.

Če nimate mačke, ker ste alergični na njih ali kakršnegakoli drugega razloga, se lahko obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo svetovali kaj storiti, da se rešite uroka.