Pogoji uporabe

Dobrodošli na internetni strani 090vedezevanje.com. Vse storitve in vsebine na 090vedezevanje.com se lahko uporabljajo v skladu s pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju teh splošnih pogojev. Navedeni pogoji veljajo za vse vsebine in storitve 090vedezevanje.com.

Lastnik internetne strani 090vedezevanje.com ima avtorske pravice na vseh svojih vsebinah (tekstualnih, avdio materialnih in vizualnih). Nepooblaščena uporaba katerekoli navedene vsebine, brez pisnega soglasja lastnika avtorskih pravic, se smatra za kršenje pravic, ki privede do spora in morebitne tožbe. Lasnik internetne strani 090vedezevanje.com ima pravico do spremembe i ukinitve vsebine brez predhodne najave.

Na internetni strani 090vedezevanje.com so postavljene lastne vsebine, vsebine partnerjev in povezave do drugih internetnih strani. Vsebino z internetne strani 090vedezevanje.com uporabljate na lastno odgovornost ter lastnik internetne stranice 090vedezevanje.com ne odgovarja za kakršnokoli škodo, nastalo z njeno uporabo.
Poslovno razmerje med obiskovalcem in oglaševalcem je izključno razmerje poslovnega dogovora med obiskovalcem in oglaševalcem. Lastnik internetne strani 090vedezevanje.com ne odgovarja za kakršnokoli škodo nastalo z oglaševanjem.